Priser

Pasienthistorier

Pasienthistorier

Har du en pasienthistorie du ønsker å dele, setter vi stor pris på om du sender dette på mail til oss:mail@stavanger-soneterapi.no


SLITASJEGIKT

Til alle som sliter med slitasje gikt, stivhet og verk i fingre. Etter å ha fått akupunktur behandling hos Mona en gang i måned (siden sept-15), så er min dag blitt så mye bedre. Kosmetisk vil alltid fingre være litt ute av «fasong», men verk, stivhet er redusert til minimalt av hva det til tider har vært. Kan absolutt anbefale denne behandlingsform til alle med lignene plager. Ta sjanse, så kanskje din dag også kan bli litt bedre. En stor takk til Mona for all hjelp og utmerket behandling 🙂

Inger Baardsen


SPENNINGSHODEPINE

Etter flere måneder med konstant plagsom hodepine fikk jeg konstatert «stresshodepine» av fastlegen.

Etter litt research fant jeg ut at akupunktur kanskje kunne være redningen. Jeg kontaktet Stavanger Soneterapi for å høre om akupunktur kunne hjelpe meg å bli kvitt hodepinen. Jeg fikk time hos Mona Thorsen et par dager etter og forklarte henne hva problemet mitt var, og hvordan hverdagen min var ellers.

Etter bare et par behandlinger med akupunktur merket jeg stor forskjell! Jeg kunne gå ukesvis uten hodepine, og med noen vedlikeholdsbehandlinger holdt hodepinen seg helt borte.

Takk Mona!:)

Julie Jonassen


MIGRENE

Hei,

Jeg har gått til behandling hos Pål i snart 3 uker og fikk en forespørsel om jeg kunne skrive litt om min erfaring med behandlingen.

Jeg har hatt migrene fra jeg var liten, men etter mange års opphold begynte anfallene å komme tilbake for rundt 3 år siden. Spesielt over de siste 18 månedene har anfallene kommet oftere og strekere enn tidligere, med anfall mellom 1 til 6 ganger i uken. De siste 11 månedene har jeg ikke gått en eneste uke uten anfall. Jeg måtte slutte med trening, hadde mye fravær fra jobben og et så og si ikke-eksisterende sosialt liv.

Jeg har gått til fastelegen min gjentatte ganger, spesielt de to siste årene. For ca. 7 måneder begynte jeg å ta Atacand som skulle være forebyggende. Jeg har i utgangspunktet et ganske lavt blodtrykk og denne medisinen senket blodtrykket mitt ytterligere slik at jeg var mye svimmel og sliten.Etter samtaler med tre forskjellige fastleger endelig henvist til nevrolog.

Timene hos nevrologen gikk ikke akkurat som forventet. Hun diagnostiserte med med en atypisk migrene uten at noen undersøkelser ble gjort for å eventuelt utelukke andre ting. Hun ba meg fortsette på medisinen på tross av at den ikke ga andre resultater enn svimmelhet og gjorde meg veldig sliten. Hun ba meg også øke dosen som gjorde at jeg til tider holdt på å besvime pga store blodtrykksfall. Begrunnelse var at medisinen funket, jeg bare merket det ikke!?! Jeg ble også henvist til Curator for å ta MR av hodet og nakken. MR av hode viste kun en fortettning i høyre bihule. Den andre har jeg ikke fått resultatet av enda.

I samtaler med nevrologen foreslo jeg masse ting, bl.a. alternative behandliger, men fikk bare beskjed om at dette var bortkastet tid og penger da det ikke ville virke. Dette var bare noe jeg måtte lære meg å leve med. Fikk beskjed om at det ikke var noe mer hun kunne gjøre for meg og at hun sendte «ballen» tilbake til fastlegen min.

Jeg endte til slutt med en 100% sykemelding fra jobben min for 4 uker siden pga en kombinasjon av mye migrene og fullstendig utmattelse. Jeg bestemte meg for å slutte med medisinen og forsøke alternativ behandling. Etter en del leting på nettet fant jeg ut at både akupunktur og soneterapi hadde gitt gode resultater hos pasienter med migrene og det var da jeg bestilte time hos dere på Stavanger Soneterapi siden dere tilbyr begge disse behandlingene.

Jeg hadde første time hos Pål den 13.februar. Etter en samtale med ham fikk jeg anbefalinger i forhold til kosthold (noe nevrologen sa at ikke hadde noen påvirkning i det hele tatt) og han begynte å behandle med akupunktur og laser. Fikk også behandling for veldige stive nakkemuskler. Da jeg kom inn for min andre time dagen etter hadde jeg et skikkelig migreneanfall. Under behandlingen kjente jeg at migrenen begynte å slippe taket, og selv om den ikke forsvant var jeg mye bedre da jeg kjørte hjem fra timen.

Den 18.februar hadde jeg min tredje time og bedringen var et faktum. Jeg har per dags dato hatt 6 behandlinger over de siste 3 ukene og bihulen jeg hadde hatt vondt i i flere måneder er god igjen, nakken som jeg har slitt med i flere år er merkbart bedre og jeg ikke hatt et migreneanfall siden 14.februar. Jeg har hatt «murringer» i hodet og en pulserende følelse i nakken i etterkant av behandlinger, som regel samme kveld eller dagen etter, men i dagene som følger er jeg helt fin. Jeg blir bedre og bedre for hver behandling og har etter kun 3 uker fått et nytt liv. Ikke bare har migrenen så og si forsvunnet, men kostholdsendringene og behandlingene har også gjort at jeg har mer energi enn på lenge, sover bedre, kan være sosial og har endelig kunne begynne å trene igjen.

Jeg er evig takknemlig for den behandlingen og genuine omtanken jeg har opplevd hos Stavanger Soneterapi og anbefaler dere gladelig til både kjente og ukjente. De som kjenner meg vet hvor skeptisk jeg alltid har vært til alternativ medisin og behandlingsformer, men jeg er herved omvendt!

Med vennlig hilsen

Therese Mari Ragård